Om oss

 Enmanuel fotvård medicinsk fotvård, finns till för dig som är i behov av fotvård och - eller medicinsk betingad fotvård. Vi erbjuder medicinsk och klassisk fotvård och vi har även ambullerande fotvård. Kan du inte komma ut så kommer vi hem till dig!


Vi vill ge våra kunder medvärdet!

Här blir du  personlig och proffetionell bemöt!

Jag som driver verksamheten heter Martha Tavarez och jag är utbildad Skönhetsspecialist samt undersköterska med 18 respektive 12 år yrkeslivserfarenhet. 


Jag har lång och bred verksamhets samt arbetslivserfarenhet inom Skönhetsvård, Vård och Omsorg och service. Forutom Enmanuel Fotvård så har jag även bedrivits Marthas Kosmetisk och Marthas Hemservice. Jag erhåller en yrkeshögskoleexamen inom fotsjukvård / medicinsk fotvård. Yrkeshögskoleutbildning omfattade tre terminer, 300 YH-poäng.


GENOM REGELBUNDE FOTVÅRD OCH FOTKONTROLL FÖREBYGGER VI OLIKA ÅKOMMOR.GENOM REGELBUNDE FOTVÅRD OCH FOTKONTROLL FÖREBYGGER VI OLIKA ÅKOMMOR.Genom att unna dig  fotvård och beröring minskas stresse samt  stimulering av oxitoxin  hormonen i hjärnan. sk gladje hormon.

Ger  inre optimalt välmående genom en god, avkomplande och avlslappnande fot och ben   massage. Det är du värt!
Genom fotvård och fotkontroll uppstäckts det olika felställningar, felbelastningar i fötterna och nedre extremiteter.

Samtidiggt kan vi förebygg dessa samt slitage av lederna.Fotvård och beröring ger god effekt på blodcirkulation, hjärta samt andra inre organer.
Copyright © All Rights Reserved

Den här webbplats använder kakor för skydda din integritet. Genom att fortsätta att avända den här sidan accepterar du vår användning av kakor.

Acceptera